KodeT E GTA SA 3

 

1.Makina Sh. Shpjet - PDNEJOH

2.Arme - UZUMYMW

3.Arme - KJKSZPJW

4.Helekopter - OHDUDE

5.Raketa - JUMPJET

6.GJAK DHE LEK - HESOYAM

7.Shto Policin - IJZQPK

8.Hiqe Policin - AEZAKMI

9.Makina Me Gooma Te Medha - AGBDLCID

10.Floturon Makina - RIPAZHA